«Майдан» Кривого Рогу: міськвиборчком таки прийняв скарги Милобога

Читать на русском
Народний депутат Семен Семенченко повідомив, що вже є перші важливі зміни та прийнято рішення задовольнити скарги Юрія Милобога.

Криворізький міськвиборчком прийняв рішення задовольнити скарги кандидата на пост міського голови Юрія Милобога і визнав грубими порушення з боку районних виборчих комісій.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Семен Семенченко, передає «Слово і Діло».

«Міська виборча комісія Кривого Рогу прийняла рішення: задовольнити скарги Юрія Милобога; визнати грубими порушення з боку районних виборчих комісій; відкликати довіреності та договору попередніх представників виборчкому в судах; відправити матеріали на встановлення законності дій голови виборчкому Гівеля на розгляд ЦВК», - повідомив він.

Крім того, за словами нардепа, дніпропетровський суд відхилив скаргу «Опозиційного блоку» на рішення виборчкому про розпуск районних виборчих комісій.

Битва за Кривий Ріг: перемога «Опозиційного блоку» є тимчасовою – експертПолітолог проаналізував ситуацію в Кривому Розі та зрив нардепами від «Опоблоку» призначення районних ТВК.

Політолог Олександр Дем'янчук раніше заявив, що вважає виграш Вілкула тимчасовим.

«Протягом січня-лютого все має вирішитися. У цій ситуації новому меру від «Оппоблока» нормально працювати просто не дадуть. Почнуться сильні протистояння і керівництво країни має втрутитися та зайняти чітку позицію, а не тримати нейтралітет, як зараз», - вважає він.

Нагадаємо, напередодні громадська варта Кривого Рогу почала охороняти міську раду заради підтримання громадського порядку та недопущення «мінування» будівлі.

Відзначимо, що Юрій Вілкул отримав перемогу на виборах мера Кривого Рогу з перевагою в 752 голоси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: