Порівняння міністрів: Розенко та Денісова

Читать на русском
У зв'язку з майбутньою річницею Кабінету міністрів «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як окремі міністри виконували свої обіцянки, й порівняти їхній рейтинг відповідальності з рейтингом попередників.

У зв'язку з річницею Кабінету міністрів «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як окремі міністри виконували свої обіцянки, й порівняти їхній рейтинг відповідальності з рейтингом попередників.

Так, міністр соціальної політики України Павло Розенко за рік своєї роботи в Кабміні виконав 32 обіцянки: зменшив кількість довідок і документів, необхідних при наданні допомоги при народженні дитини, позбавив пенсіонерів права отримувати заробітну плату й пенсію одночасно та дозволив переселенцям повторно звертатися за допомогою.

Водночас він не впорався з 7 з 66 своїх заяв і ще 27 його обіцянок перебувають у процесі реалізації.

Попередник Розенка – міністр соціальної політики України Людмила Денісова за 4 роки перебування на посаді в уряді Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка виконала 28 обіцянок. Ще 19 своїх обіцянок вона виконати не змогла.

Виходячи зі статистики, нинішній міністр соціальної політики Павло Розенко порівняно з Людмилою Денісовою є більш відповідальним політиком, тому що за менший період зміг виконати більше обіцянок, ніж його попередник за 4 роки.

Звертаємо вашу увагу, що «Слово і Діло» надає інформацію про весь період роботи того чи іншого міністра. Цифри відображають виключно співвідношення сказаного та зробленого: тобто, як політик відповідає за свої слова, а не наскільки він ефективний за певний період роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: