Філатов передумав вимагати доплати за несправедливо приватизовані держпідприємства

Читать на русском
Народний депутат та новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов не впорався з обіцянкою зареєструвати у Верховній Раді закон «Про доплату».
Борис ФілатовФото: "112 Україна"

Народний депутат та новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов не впорався з обіцянкою зареєструвати у Верховній Раді закон «Про доплату», що передбачає компенсацію вартості державних підприємств, котрі з тих чи інших причин були продані дешевше за ринкову ціну.

Відповідну обіцянку Філатова «Слово і Діло» зафіксувало ще 26 лютого.

«В даний момент комісія більше схиляється до того, що ми будемо вивчати й подавати до парламенту відповідний законопроект «Про доплату». Якщо зараз почнемо все відбирати, ділити і повертати назад державі, ті нечисленні інвестори, які залишилися в країні, можуть остаточно розбігтись», – заявив тоді Філатов, відповідаючи на запитання про те, як він збирається боротися з приватизацією державних об'єктів за заниженими цінами.

Борис ФілатовМіський голова Дніпра
Філатов заявив, що до парламенту буде подано законопроект "Про доплату"Сказано 26 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відтоді політик, який увесь цей час очолював Спеціальну комісію парламенту з питань приватизації, так і не дотримав свого слова: жодного законопроекту, що передбачав би доплату за приватизовані державні підприємства ані він, ані його колеги по комісії в апараті ВР не зареєстрували.

Тож, через 9 місяців після реєстрації обіцянки, «Слово і Діло» надає їй статусу невиконаної.

До речі, це не єдина популістична обіцянка нардепа. До прикладу, раніе він заявляв, що, всупереч закону про декомуназцію, Дніпропетровськ не буде змінювати назву.

Дізнатися, що ще наобіцяв українцям нардеп та новий мер Дніпропетровська, можна на сторінці Філатова на нашому сайті. Ознайомитися з відповідальністю його колег по парламенту можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: