Садовий не впорався з ремонтром старовинного фасаду в історичному центрі Львова

Читать на русском
Міський голова Львова Андрій Садовий не встиг у відведений термін полагодити балкон історичної будівлі на вулиці Братів Рогатинців, 45.
Андрій СадовийФото: Юрко Дячишин

Міський голова Львова Андрій Садовий не встиг у відведений термін полагодити балкон історичної будівлі на вулиці Братів Рогатинців, 45.

13 серпня «Слово і Діло» зафіксувало обіцянку Садового про те, що балкон буде відремонтований за півтора місяці.

«Ми маємо готову проектно-кошторисну документацію на 13 балконів, і цей балкон на вул. Братів Рогатинців за місяць-півтора буде завершений», – запевнив тоді львівський міський голова.

17 листопада журналісти «Слова і Діла» особисто проінспектували вулицю й переконалися: ремонт зазначеного балкону все ще триває. Цікаво, що ремонтники взялися за роботу майже одразу: 25 серпня роботи вже йшли, були відремонтовані чавунні консолі й плита. Однак пізніше, як виявилося, справа загальмувала.

Таким чином обіцянка Андрія Садового відремонтувати балкон історичної будівлі на вул. Братів Рогатинців за півтора місяці отримала статус «не виконано».

Цікаво, що це вже перший випадок, коли львівський мер не встигає виконувати власні обіцянки у визначений термін. До прикладу, так було з ремонтом вулиць Богомольця та Сихівської, про що вже повідомляло «Слово і Діло».

Ознайомитися з усіма обіцянками львівіського мера можна на його сторінці за посиланням, а дізнатися, як виконують обіцянки його колеги з інших міст – у рейтингу мерів.

Реставрация балконов. Проверяем обещания мэра Львова СадовогоSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: