Порошенко визначився з розміром військового бюджету України на 2016 рік

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо оборонного бюджету країни на 2016 рік.

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо оборонного бюджету країни на 2016 рік.

Про це з посиланням на прес-службу Глави держави повідомляє «Слово і Діло».

Йдеться, зокрема, про укази РНБО «Про пропозиції до проекту Закону України», «Про Державний бюджет України на 2016 рік» по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України» та «Про забезпечення видовою інформацією державних органів».

Відповідно до цих рішень, бюджет оборонного комплексу України на 2016 рік складе 5% від валового внутрішнього продукту, а це – не менше 100 млрд грн.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що в бюджеті на 2016 рік буде передбачено збільшення зарплат військовимСказано 14 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Документами також передбачаються видатки на розвиток озброєння, військової та спеціальної техніки для потреб з урахуванням стандартів НАТО.

Нагадаємо, днями американська The Washington Post оприлюднила інформацію про те, що значна частина військової техніки, яку США надали Україні, є застарілою та несправною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: