Активісти готові до морської блокади Криму – Іслямов

Читать на русском
Представники Меджлісу будуть нарощувати блокаду Криму, поки не ізолюють півострів повністю.

Представники Меджлісу будуть нарощувати блокаду Криму, поки не ізолюють півострів повністю.

Про це в інтерв'ю «Відкритій Росії» заявив координатор блокади Криму Ленур Іслямов, передає «Слово і Діло».

«Стадій у нас декілька. Як і оголошували, спочатку в нас іде продовольча блокада. Ми її зробили. Далі йде блокада енергетична. Ми також її зробили. Далі йде блокада морська. До неї зараз ми будемо приступати. Коли говорив Мустафа Джемілєв, що потрібно вимкнути світло, потрібно його вимикати. Тому потрібно серйозно ставитися до його слів», – заявив він.

Іслямов підкреслив, що представники Меджлісу мають твердий намір повернути Крим.

«Нехай серйозно ставляться до цього, ми будемо Крим повертати. Якщо це не буде робити влада, ми будемо робити це самі. Якщо цього не розуміють ще в Москві, то вони даремно це роблять», – попередив він.

«Ми на цьому не зупинимося, ми підемо далі, й будемо далі робити мережеву блокаду, а потім буде блокада морська. Тобто Крим опиниться в повній ізоляції, в тому числі буде блокада ще й Керченської переправи, нехай вони не хитрують і не думають, що ми цього не зможемо зробити. Крим повністю залежить від України, на 80, на 90 відсотків», – зазначив Іслямов.

«Крым окажется в полной изоляции. В том числе будет блокада керченской переправы»Открытая Россия

Нагадаємо, раніше заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов заявив, що активісти готові пом'якшити блокаду Криму, якщо російська сторона відпустить усіх політв'язнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: