Яценюк передумав запроваджувати ліцензії на видобуток бурштину

Читать на русском
У парламенті досі немає жодного законопроекту про ліцензування видобутку бурштину, хоча прем'єр-міністр Арсеній Яценюк обіцяв зайнятися цим восени.

У Верховній Раді України досі немає жодного законопроекту про ліцензування видобутку бурштину, хоча прем'єр-міністр Арсеній Яценюк обіцяв зайнятися цим восени.

Відповідну обіцянку глави Кабінету міністрів система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала ще на початку серпня.

Станом на 1 грудня у Верховній Раді так і не були зареєстровані законопроекти про ліцензування видобутку бурштину. В серпні Арсеній Яценюк повідомив, що парламент уже розглядав 3 відповідних законопроекти, але народні депутати не підтримали їх.

Повторно дані ініціативи Кабміну в Раді не розглядалися. Таким чином, прем'єр-міністр України не виконав свою чергову обіцянку, а проблема з видобутком бурштину досі не вирішена.

Нагадаємо, 4 серпня 2015 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що восени уряд ініціюватиме розгляд Верховною Радою законопроектів про ліцензування видобутку бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: