Демчишин провалив обіцянку: ремонт ЛЕП на Крим почнеться не раніше понеділка

Читать на русском
Ремонт лінії електропередач Каховка-Титан, що є одним із каналів постачання електроенергії в окупований Крим, почнеться не раніше 30 листопада.

Ремонт лінії електропередач Каховка-Титан, що є одним із каналів постачання електроенергії в окупований Крим, почнеться не раніше 30 листопада.

Про це заявили у прес-службі «Укренерго», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Відбулася зустріч представників «Укренерго» з місцевим штабом активістів з блокади Криму в Херсонській області. Енергетики донесли свої аргументи, вони будуть передані до центрального штабу акції за блокаду Криму й після цього буде прийматися рішення. Разом з тим, на вихідних бригади «Укренерго» не отримають доступу для продовження ремонтних робіт», – заявили в організації.

Нагадаємо, бригада ремонтників «Укренерго», що прибула на місце підриву електроопори 26 листопада, змушена була припинити роботи у зв'язку з діями активістів енергетичної блокади Криму. Ремонт цієї опори мав частково відновити подачу електроенергії в Крим.

Таким чином, міністр енергетики України Володимир Демчишин не зміг виконати власну обіцянку про те, що опори лінії електропередач на адмінкордоні з Кримом будуть відремонтовані протягом 72 годин, яку він дав ще 23 листопада.

Станом на цю мить півострів відрізаний від світла вже 5 днів, у містах республіки графік планових увімкнень електрики скоротився з 8 до 4 годин на добу.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: