Фінальне голосування за антикорупційного прокурора хочуть провести сьогодні – Шабунін

Читать на русском
Віталій Шабунін заявив, що комісія з проведення конкурсу до антикорупційної прокуратури хоче провести голосування сьогодні всупереч попередньому рішенню.
Віталій Шабунін

Голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що комісія з проведення конкурсу до антикорупційної прокуратури хоче провести голосування сьогодні всупереч попередньому рішенню.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Шокіна просять звільнити Севрука з конкурсної комісії антикорупційної прокуратуриПровідні антикорупційні організації вимагають від генпрокурора звільнити свого першого заступника зі складу конкурсної комісії антикорупційної прокуратури.

«Фінальне голосування щодо антикорупційного прокурора хочуть провести сьогодні. Всупереч попередньому рішенню, зафіксованому на відео», – написав активіст.

За його словами, рішення про проведення фінального голосування сьогодні приймається для того, щоб «телевізійники» не встигли прийти на обговорення кандидатур.

«Ваша присутність зробить голосування за Говду та Бабенка (кандидати від Генеральної прокуратури України) дуже-дуже некомфортним», – наголосив Шабунін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: