Росія відповіла на заяви Ердогана установкою в Сирії ЗРК С-400

Читать на русском
Російська Федерація розгорнула на одній із військових баз у Сирії зенітно-ракетні комлекси С-400.

Російська Федерація розгорнула на одній із військових баз у Сирії зенітно-ракетні комлекси С-400.

Про це в Twitter написав спеціальний кореспондент відділу політики «Комсомольської правди», журналіст «кремлівського пулу» Дмитро Смирнов, передає «Слово і Діло».

«Росія розгорнула в Сирії ЗРК С-400. Тепер Ердоган може говорити що завгодно про «збиватимемо й далі», – написав він.

Російський прем'єр вважає, що Туреччина псує стосунки РФ із НАТОДії Туреччини направлені на захист «Ісламської держави», спільну боротьбу з якою начебто ведуть Росія та країни-члени НАТО.

Раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що якщо російські або будь-які інші літаки порушать турецький повітряний простір, то їхні ВПС зіб'ють порушника, як і минулого разу.

Також він спростував звинувачення президента РФ Володимира Путіна про його зв'язки з терористами «Ісламської держави». «Кажуть, що ми купуємо нафту в ІДІЛ. І це говорять ті, хто наділений владою. Ганьба вам. Ті, хто кидається такими звинуваченнями, повинні їх довести», – заявив Ердоган.

За його словами, Туреччина купує нафту та газ в основному в Росії, Ірану та Азербайджану і жодних зв'язків з «Ісламською державою» у них немає, а Путін займається розповсюдженням наклепу.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв доручив розробити за два дні комплекс економічних і гуманітарних заходів проти Туреччини у відповідь на збиття бомбардувальника Су-24.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: