«БПП» запропонував своє бачення нової податкової реформи

Читать на русском
У новому Податковому кодексі «БПП» пропонує зменшити кількість податків з дев’ятнадцяти, які є сьогодні, до чотирьох зі ставкою 10% кожний.
Юрій Луценко

У новому Податковому кодексі фракція «Блоку Петра Порошенка» пропонує зменшити кількість податків з дев’ятнадцяти, які є сьогодні, до чотирьох зі ставкою 10% кожний.

Про це журналістам повідомив голова пропрезидентської фракції Юрій Луценко, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

«З огляду на дуже важку фінансову ситуацію, з огляду на війну, яка потребує щорічно 100 мільярдів для боєздатності збройних сил, ми готові цей план – чотири податки по 10% – пролонгувати у часі, тобто ввести його наступного і ще протягом двох років», – уточнив Луценко.

Яресько заручилася підтримкою Сороса для проведення податкової реформиГолова Фонду Відкритого Суспільства Джордж Сорос пояснив чому підтримує податкову реформу Мінфіну.

Також фракція «БПП» хоче поговорити про податкову амністію. «Потрібно вийняти з українського бізнесу всі гачки, на яких тримають підприємців силовики протягом багатьох років. Люди мають чесно задекларувати все, що у них є, сплатити 5% від невеликих сум, 10% від більших статків і бути вільним від запитань: що ти робив у 1992 році», – сказав політик.

За його словами, це не звільняє від кримінального переслідування за скоєння кримінальних злочинів, але водночас звільняє від відповідальності за незадеклароване майно. «Ми впевнені, що це варто зробити вже цього року», – заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: