Насіров обіцяв – Насіров зробив: на українську митницю приїхали американські фахівці

Читать на русском
Глава ДФС Роман Насіров дотримав слова та запросив співробітників американської митниці для обміну досвідом з українським колегами.
Роман Насіров

Глава ДФС Роман Насіров дотримав слова та запросив співробітників американської митниці для обміну досвідом з українським колегами.

У липні цього року Роман Насіров заявив, що протягом двох місяців з американської сторони приїдуть митники, які працюватимуть на Київській та Одеській митницях. За його словами, це дуже важливий і корисний досвід для України.

Як повідомили на запит «Слова і Діла» в Державній фіскальній службі, в період з 31 серпня по 11 вересня 2015 року було проведено низку зустрічей Бюро США з митних питань та охорони кордонів (СЗР) спільно з Програмою з експортного контролю та безпеки кордонів EXBS разом з Державною фіскальною службою та Державною прикордонною службою України.

Зустрічі відбулися на Одеській митниці ДФС (у тому числі на митному посту «Одеса-порт», пункті пропуску «Кучурган» та в морському порту Іллічівська), Львівській митниці ДФС (у тому числі в пункті пропуску «Краковець»), у пункті пропуску «Тиса» (м. Ужгород) та на Київській митниці ДФС.

За результатами зустрічі, Бюро США розробить рекомендації для вирішення проблемних питань.

За даними «Слова і Діла», рейтинг відповідальності глави ДФС становить 23% – Насіров виконав три обіцянки. Лише одна його ініціатива отримала статус «не виконано». Всі обіцянки глави ДФС можна подивитися тут, а обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: