Нардеп Македон не захотів знімати мито з електромобілів, хоча й обіцяв

Читать на русском
Надихнувшись перевагами електромобіля, нардеп від «БПП» Юрій Македон пообіцяв проголосувати за скасування ввізного мита на них. Однак у сьогоднішньому голосуванні політик участі не брав.
Юрій МакедонФото: facebook.com/yura.makedon

Надихнувшись перевагами електромобіля, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Юрій Македон 16 листопада пообіцяв проголосувати за скасування ввізного мита на них.

«Сьогодні протестував електромобіль. Це зручно, доступно й вигідно. Особисто переконався, що депутати мають підтримати скасування мита на електромобілі. Я буду голосувати «за», – написав політик у себе в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Однак, судячи з усього, ейфорія від можливостей електрокара минула швидко. Незважаючи на свою обіцянку, в сьогоднішньому голосуванні за скасування мит із транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, політик вирішив участі не брати.

Справедливості заради варто відзначити, що ще в травні Македон підтримав відповідний законопроект. Тоді Верховна Рада ухвалила його за основу. А ось при голосуванні в другому читанні та в цілому нардеп, імовірно, передумав, але в підсумку свій голос за скасування ввізного мита з електромобілів так і не віддав.

«Слово і Діло» зафіксувало лише три обіцянки Юрія Македона. Одна з них має статус «виконано», одна – «в процесі», а ще одна – «не виконано». З обіцянками решти народних депутатів можна ознайомитися за цим посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: