Лещенко покаже матеріали кримінального провадження проти Мартиненка (доповнено)

Читать на русском
Народний депутат від «Народного фронту» Микола Мартиненко був допитаний правоохоронними органами Швейцарії в рамках порушеного проти нього кримінального провадження у 2013 році.
Сергій Лещенко

Народний депутат від «Народного фронту» Микола Мартиненко 28 жовтня 2013 року був допитаний правоохоронними органами Швейцарії в рамках порушеного проти нього кримінального провадження.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив нардеп від «БПП» Сергій Лещенко, повідомляє «Слово і Діло».

Аваков підтвердив наявність кримінального провадження проти МартиненкаГлава МВС прокоментував інформацію щодо кримінального провадження у Швейцарії проти депутата «Народного фронту» Миколи Мартиненка.

За словами політика, в ході допиту Мартиненко стверджував, що завод «Шкода» не давав жодних хабарів його панамській компанії. «Сьогодні я можу з документами в руках стверджувати, що це – брехня», – заявив Лещенко.

«Я не боюся ані стеження, ані інформаційних провокацій. І в четвер на брифінгу у Верховній Раді я оприлюдню матеріали швейцарської кримінальної справи проти Мартиненка. Побачене вразило навіть мене», – резюмував нардеп.

Сам же Микола Мартиненко стверджує, що офіційно жодна прокуратура світу жодних підозр йому не висувала.

В інтерв'ю ЛИГА.net член новоствореної антикорупційної групи Віктор Чумак заявив, що завтра відбудеться перше засідання, де депутати зроблять заяву про те, що ані Василь Паскал (перший заступник глави Національної поліції-начальник кримінальної поліції), ані Василь Пісний (заступник начальника Головного управління з боротьби з організованою злочинністю СБУ) не повинні бути призначені на свої посади.

«У Лещенка є багато розслідувань – повинні ж ми його підтримати в його розслідуваннях», – підсумував Віктор Чумак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: