«Самопоміч» незадоволена зустріччю з Яресько

Читать на русском
Народний депутат, лідер фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що міністр фінансів Наталія Яресько не хоче співпрацювати з парламентом.

Народний депутат, лідер фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що міністр фінансів Наталія Яресько не хоче співпрацювати з парламентом.

Про це повідомляє «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Уряд підвищив податки для олігархівПрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряду вдалося збалансувати Бюджет і підвищити податки для українських олігархів.

«Немає жодної співпраці уряду з парламентом для того, щоб презентувати Бюджет, який би показав країні, підприємцям, службовцям шлях до їхнього успіху, нехай і повільний», – заявив Березюк.

За його словами, вчора його колеги по фракції були на зустрічі з главою Мінфіну. «З чим зайшли, з тим і вийшли», – заявив Березюк.

Вчора міністр фінансів України Наталія Яресько заявила, що Кабінет міністрів і місія МВФ погодили податкову реформу на технічному рівні. Також вона зазначила, що на початку грудня міністерство планує подати пакет законопроектів, який включатиме проекти з проведення структурних реформ, проект Бюджету та новий Податковий кодекс, на розгляд Верховної Ради України.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що до кінця цього року Верховна Рада ухвалить проект Державного бюджету на 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: