Бойовики готують наступ на сили АТО – «ІС»

Читать на русском
На підконтрольній бойовикам території поширюються чутки, що російсько-сепаратистські сили готують наступ на позиції Збройних сил України.

На підконтрольній бойовикам території поширюються чутки, що російсько-сепаратистські сили готують наступ на позиції Збройних сил України.

Про це у Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Сьома хвиля мобілізації: до армії призовуть лише досвідчених бійців та ветеранівГенштаб зробив висновки з усіх недоліків, які були виявлені при всіх попередніх хвилях мобілізації, щоб не допустити їх у майбутньому.

«У колах середньої командної ланки «ДНР» і «ЛНР» поширюється інформація (в якості чуток) про підготовку масштабного наступу російсько-терористичних військ на Донбасі в грудні», – пише нардеп.

За його словами, даний наступ має стати «превентивним», тобто з метою зірвати наступ ЗС України, який нібито готується на кінець грудня-початок січня.

«Згідно поширюваним чуткам, на підконтрольній України території готується проведення широкомасштабної мобілізації, у зв'язку з чим нібито заборонено виїзд з території України громадян чоловічої статі віком до 45 років», – повідомляє Тимчук.

Нагадаємо, 20 листопада на брифінгу в Києві начальник Головного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Воронченко розповів, що сьома хвиля мобілізації планується на березень 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: