У Мінфіні кажуть, що проект податкової реформи вже погоджено з МВФ

Читать на русском
Міністр фінансів України Наталія Яресько заявила, що Кабінет міністрів і місія МВФ погодили податкову реформу на технічному рівні.

Міністр фінансів України Наталія Яресько заявила, що Кабінет міністрів і місія МВФ погодили податкову реформу на технічному рівні.

Про це повідомляє «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

Уряд підвищив податки для олігархівПрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряду вдалося збалансувати Бюджет і підвищити податки для українських олігархів.

«Уряд і місія МВФ на технічному рівні погодили проект податкової реформи Міністерства фінансів та її вплив на проект Бюджету-2016», – заявила Яресько.

За її словами, між урядом та МВФ було також досягнуто домовленості про подальше зменшення показника дефіциту зведеного бюджету до 3,7% і зменшення державного боргу. Крім того, як стверджує Яресько, в міністерстві знайшли резерви для зменшення витрат для збалансування Держбюджету.

«Міністерство фінансів підготувало для розгляду уряду перелік пропозицій, що завдяки проведенню структурних реформ дозволить підвищити ефективність використання державних витрат і зменшити їх обсяг», – зауважила вона.

Також Яресько повідомила, що на початку грудня Мінфін планує подати пакет законопроектів, який включатиме проекти з проведення структурних реформ, проект Бюджету та новий Податковий кодекс, на розгляд Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: