Петренку не вистачило півтора року на переатестацію чиновників

Читать на русском
Обіцяна міністром юстиції України Павлом Петренком переатестація державних службовців, яку він планував провести до 1 вересня 2015 року, так і не відбулась.
Павло Петренко

Обіцяна міністром юстиції України Павлом Петренком переатестація державних службовців, яку він планував провести до 1 вересня 2015 року, так і не відбулася.

У Мін'юсті навіть не зареєстровано жодних нормативно-правових актів з цього приводу, констатує «Слово і Діло» з посиланням на лист із прес-служби відомства від 13 жовтня цього року.

«Нормативно-правові акти щодо проведення до 1 вересня 2015 року позачергової переатестації державних службовців у Міністерстві юстиції не зареєстровано», – зазначили представники Міністерства.

Заяву про позачергову переатестацію всіх державних службовців включно з МВС, СБУ та прокуратурою міністр юстиції Павло Петренко зробив ще 21 липня 2014 року. «До 1 вересня 2015 року ми зобов'язалися провести позачергову переатестацію всіх державних службовців... у тому числі органів МВС, СБУ та прокуратури», – сказав тоді міністр, додавши, що всі чиновники, які не пройдуть переатестацію, будуть звільнені.

Таким чином, обіцянка, на виконання якої було відведено більше 14 місяців, не була виконана навіть станом на середину жовтня 2015 року.

Подивитися, які ще обіцянки Павла Петренка вже отримали статус, можна на його сторінці на сайті «Слова і Діла».

Рейтинг відповідальності його колег по уряду зафіксований за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: