«Самопоміч» не збирається миритися з програшем у Кривому Розі

Читать на русском
Нардеп від фракції «Самопомочі» Руслан Сидорович заявив, що партія продовжить використовувати правові механізми для оскарження результатів виборів у Кривому Розі.

Народний депутат України від фракції «Самопомочі» Руслан Сидорович заявив, що партія продовжить використовувати правові механізми для оскарження результатів виборів у Кривому Розі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

За його словами, навіть після того, як Дніпропетровський окружний суд відмовив у задоволенні скарги кандидата в мери Кривого Рогу від «Самопомочі» Юрія Милобога, юристи партії готуються оскаржити це рішення. Також партія «Самопоміч» вимагатиме змінити цей склад ЦВК.

У ЦВК не сумніваються в перемозі Вілкула в Кривому РозіГлава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що у них немає підстав сумніватися в правильності результатів виборів мера Кривого Рогу.

«Очевидно, що за того складу ЦВК, який є зараз, не можна говорити про можливість забезпечити чесні прозорі вибори, так само, як і за чинного складу криворізької ТВК. Цього пленарного тижня, ми сподіваємося, що не пізніше вівторка, буде ухвалено рішення про зміну складу ЦВК та ТВК», – заявив Сидорович.

Як стверджує нардеп, при новому складі ЦВК результати виборів можуть оскаржити й буде призначений перерахунок голосів, а на деяких дільницях, де результат встановити не вдалося, протоколи можуть визнати недійсними.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: