Райкович переміг на виборах мера Кіровограда

Читать на русском
Кіровоградська міська виборча комісія оголосила переможцем другого туру виборів мера генерального директора м'ясокомбінату «Ятрань» Андрія Райковича («БПП «Солідарність»).

Кіровоградська міська виборча комісія оголосила переможцем другого туру виборів генерального директора м'ясокомбінату «Ятрань», кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Андрія Райковича.

Про це повідомляє «УНІАН», передає «Слово і Діло».

Smart-аналіз програм кандидатів у мери Кіровограда: Андрій Райкович, Артем Стрижаков«Слово і Діло» продовжує аналіз кількісних і якісних показників передвиборчих програм фіналістів мерських виборів в Україні.

Згідно з офіційним протоколом, за Райковича проголосували 24 тисячі 435 виборців, а самовисуванця Артема Стрижакова підтримали 24 тисяч 57 жителів Кіровограда.

В системі народного контролю «Слово і Діло» Андрій Райкович має всього 30 обіцянок, які він встиг роздати в результаті передвиборчої кампанії. Всі обіцянки знаходяться в процесі виконання.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: