Каська хочуть звільнити до кінця тижня – Лещенко

Читать на русском
Генеральний прокурор Віктор Шокін має намір звільнити свого заступника Віталія Каська вже цього тижня.
Сергій Лещенко

Генеральний прокурор має намір звільнити свого заступника Віталія Каська вже цього тижня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, пише «Слово і Діло».

«За моєю інформацією, поточний тиждень буде вирішальним для Каська: Шокін хоче його звільнити, але лише тиск західних дипломатів стримує його від розправи над непідконтрольним прокурором», – сказав Лещенко.

Касько розповів, чим займатиметься Агентство з розшуку та управління активамиЗаступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що новостворене агентство допомагатиме слідству в пошуку активів.

За його словами, відставку Каська має підтримати громадськість, тому «в бій кинули штатних лайнометів». «Пашинский прямо зараз «мочить» заступника генпрокурора Каська на засіданні погоджувальної ради. Вимагає порушити проти нього кримінальне провадження», – повідомив нардеп.

Лещенко також зазначив, що після того, як Давид Сакварелідзе переїхав до Одеси, Касько залишився єдиним нелояльним заступником Шокіна, який «кинув виклик системі кругової поруки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: