Україна повинна перейматися відсутністю світла на Закарпатті, а не в Криму – Москаль

Читать на русском
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що РФ повинна забезпечувати електрикою окупований Крим, а Україна має більше перейматися ситуацією на Закарпатті.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що Росія повинна забезпечувати електрикою окупований Крим, а Україна має більше перейматися ситуацією на Закарпатті.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«А як вони (кримчани - ред.) кричали "Росія! Росія!". Чому вона не дає їм світла? Вони туди хотіли, хай від них і отримують світло», - заявив Москаль.

За його словами, коли він працював на Луганщині мешканцям окупованих територій регіону Російська Федерація подавала електроенергію, а також газ. «Вони не брали від нашої Щастинської ТЕЦ жодного кіловата», - додав глава Закарпатської ОДА.

Також, він повністю підтримав активістів блокади Криму і сказав, що Україні краще перейматися відсутністю світла на Закарпатті, де зараз вирує негода, а не в Криму.

«А чого Україна така печеться, є в Криму світло чи немає? Ми що, туди зібралися на відпочинок? Ми печемося, щоб підготуватися до курортного сезону, щоб люди їхали до нас, на Закарпаття, а чи буде світло в Криму, як кажуть на Гуцульщині, по цимбалах», - зауважив Москаль.

Нагадаємо, в Криму 22 листопада в 00:25 відбулося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. На півострові введено режим надзвичайної ситуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: