Поліція затримала депутата Броварської міськради - Мосійчук

Читать на русском
Нардеп від фракції «РПЛ» Ігор Мосійчук заявив, що поліція затримала депутата Броварської міської ради Сергія Бойка.

Народний депутат України від фракції «Радикальної партії Ляшка» Ігор Мосійчук заявив, що поліція затримала депутата Броварської міської ради Сергія Бойка.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, 22 листопада о 4-й ранку було заарештовано відомого громадського активіста, борця зі злочинним режимом Януковича, активіста Комітету визволення політв'язнів, активного учасника мовного протесту та протестів на захист політв'язнів, героя Майдану, бійця добровольчого батальйону ОУН, пораненого в Пісках минулої зими, депутата Броварської міської Ради від ВО «Свобода» Сергія Бойка», - написав Мосійчук.

ГПУ: Мосійчук визнав, що отримував хабаріВ ході розслідування народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук визнав факт отримання ним хабарів.

За його словами, працівники поліції пояснили, що затримання Бойка пов'язане з його оголошенням в розшук. Також, нардеп стверджує, що нещодавно в помешканні родини Бойка у місті Бровари Київської області було проведено «незаконний обшук», а сам Сергій у цей час перебував в зоні АТО.

«10 січня 2014 року Сергія Бойка було скалічено беркутівцями під Києво-Святошинським судом в часі виголошення там вироку у сфальшованій СБУ справі так званих «Васильківських терористів» Мосійчука, Бевза, Шпари. Наразі Героя Революції Гідності і війни за Незалежність на Сході країни намагаються ув'язнити у справі захисників Конституції», - передає прес-служба депутата.

Нагадаємо, останнім часом велика кількість учасників Революції Гідності та воїнів добровольчих батальйонів були затримані СБУ. Нещодавно Мосійчук і сам опинився у ролі підсудного, але слідчі не змогли довести провину,а після Вищий адміністративний суд визнав його арешт незаконним та антиконституційним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: