Райкович програє вибори в Кіровограді через «договорняки» та подвійні стандарти – експерт

Читать на русском
Дмитро Сінченкополітолог

Головна причина поразки кандидата від «БПП» в мерських виборах – це подвійні стандарти та союз із «регіоналами».

Таку думку в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» висловив кіровоградський політолог Дмитро Сінченко.

«Чомусь вони не помітили фальсифікацій виборів у першому турі, про які говорила в тому числі й АПН. Сьогодні вони мають претензії до тих самих дільниць, про які ми говорили в першому турі. Але пізно пити боржомі», – наголосив експерт.

Smart-аналіз програм кандидатів у мери Кіровограда: Андрій Райкович, Артем Стрижаков«Слово і Діло» продовжує аналіз кількісних і якісних показників передвиборчих програм фіналістів мерських виборів в Україні.

За його словами, для перемоги Райковича, його команда повинна була мобілізувати демократичного й патріотичного виборця. Необхідно було пояснити, що кандидат від демократичних сил бореться проти «регіонала».

«Що ж ми побачили натомість? Публічні сюсюкання та загравання. «Договорняки» та обіцянки співпраці. І хто за вас мав би проголосувати? Чи доречні тут аналогії з Кривим Рогом? Аж ніяк. Там є кому вийти за Мілобога. Він має справжню народну підтримку. Хто вийде підтримати Райковича? Найбільше для перемоги Стрижакова зробив виборчий штаб Райковича», – проаналізував ситуацію політолог.

Зазначимо, що раніше голова Кіровоградського територіального відділення ВГО «Комітет виборців України» Володимир Гришко розповів, що Райкович – це колективна кандидатура, яку запропонувала група підприємців, два депутати Верховної Ради України Костянтин Яриніч і Станіслав Березкін, а також частина колишніх «регіоналів» і представники «БПП».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: