Скандального київського поліцейського буде звільнено – Геращенко

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ України, нардеп Антон Геращенко заявив, що скандального київського поліцейського Олексія Савкіна буде звільнено з лав Національної поліції.

Радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко заявив, що скандального київського поліцейського Олексія Савкіна буде звільнено з лав Національної поліції.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, Савкін пояснив, що він у той час жив у Донецьку і піддався антиукраїнській пропаганді і попросив це врахувати при прийнятті рішення про його подальшу роботу в патрульній поліції.

«Я висловив свою позицію керівництву Національної поліції про те, що на мій погляд неприпустимо приймати дане виправдання до уваги, оскільки державна служба не місце для тих, хто не поважає власну країну», - написав Геращенко.

Як стверджує нардеп, керівництво Нацполіції його почуло і після завершення необхідних процесуальних формальностей, Олексія Савкіна буде звільнено.

Нагадаємо, вчора в соціальних мережах розгорівся скандал навколо одного з київських поліцейських Олексія Савкіна, який під час Революції Гідності закликав розігнати протестуючих на Євромайдані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: