Рада витратить 90 млн грн на «електронний парламент»

Читать на русском
Верховна Рада має намір витратити 90 мільйонів гривень на свою технічну модернізацію та облаштування адміністративних будівель.

Верховна Рада має намір витратити 90 мільйонів гривень на свою технічну модернізацію та облаштування адміністративних будівель.

Про це повідомляє прес-служба парламенту, передає «Слово і Діло».

«У Верховній Раді України розпочато роботу з впровадження «електронного парламенту», який передбачає підвищення відкритості, поліпшення комунікації, впровадження нових технологій. У рамках цього проекту відбувається технічне переоснащення, закупівля відповідної техніки, систем захисту інформації та програмного забезпечення, на що буде витрачено близько 90 млн грн», – повідомляють у парламенті.

Дані кошти будуть витрачені на закупівлю обладнання, розвиток оптоволоконних мереж, розробку спеціальних систем захисту інформації, а також на встановлення та налаштування відповідного обладнання.

Новою системою будуть облаштовані 15 адміністративних будівель, що належать до парламенту.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман, Юрій Луценко та Максим Бурбак внесли законопроект, згідно з яким звичайні документи у Верховній Раді замінять на електронні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: