На Донбас із Росії прибув спецзагін СОБР

Читать на русском
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріли позицій сил АТО та цивільних об'єктів.

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріли позицій сил АТО та цивільних об'єктів.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

За словами експерта, обстріли ведуться зі стрілецької зброї, гранатометів (включаючи СПГ-9 і АГС-17), зенітних установок ЗУ-23-2, мінометів (82-мм і 120-мм), також зафіксовано використання терористами реактивної артилерії (РСЗВ) і штатного озброєння БМП-2 і БТР-80.

Тимчук також повідомив про нарощування сили з боку бойовиків і прибуття кадрових співробітників МВС РФ.

«У район Спартака прибуло близько 120-130 бойовиків, на автотранспорті й з мінометами. Всього зафіксовано не менше 7 одиниць мінометів», – заявив нардеп.

За інформацією «ІС», на приморському напрямку зафіксовані підрозділи російських десантників, раніше перекинутих в Таганрог (РФ). У складі зафіксованої колони – до 10 одиниць ББМ (МТ-ЛБ, БМП-1, БМП-2, не менше 2-х БТР-Д) а також 2 бензовоза (МАЗ) і 4 критих КамАЗа.

Крім того, як стверджує Тимчук, на блокпосту «ДНР» в районі населеного пункта Зайцеве зафіксовані бойовики у формі з шевронами СОБР (спецпідрозділ МВС Росії). Бойовики не приховують, що вони – правоохоронці з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: