У «БПП» хочуть знімати з нардепів недоторканність за бійки

Читать на русском
Після чергової бійки за участю нардепа Володимира Парасюка в «БПП» подумали про зняття з парламентарів недоторканності за подібні дії.

Після чергової бійки за участю народного депутата України Володимира Парасюка в «Блоці Петра Порошенка» подумали про зняття з парламентарів недоторканності за подібні дії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

За словами нардепа від фракції «БПП» Івана Мельничука, який був присутній на засіданні антикорупційного комітету, де стався інцидент за участю Парасюка та співробітника СБУ, за подібні дії потрібно позбавляти депутата недоторканності.

Під час розгляду в суді скарги адвокатів Корбана сталася бійкаУ Печерському районному суді міста Києва проходив розгляд скарги адвокатів лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана на його незаконне затримання.

«Чергова бійка Парасюка – це ганьба парламентаризму. Це шоу було сплановано, адже звучали заздалегідь підготовлені запитання. Закінчилося тим, як для них планувалося. Не можна давати волю рукам і ногам. Якщо у ВР збираються якимось чином реагувати на негідну поведінку депутата, то його потрібно позбавляти недоторканності», – наголосив Мельничук.

На його думку, члени комітету мають вислухати всі сторони, ухвалити рішення, що потрібно буде робити, до кого звертатися і хто буде це розслідувати. Нардеп також зауважив, що на засіданні комітету потрібно ухвалювати лише правові та фахові рішення.

«Без вироку судів, без здійснення процесуальних дій, порушення кримінальних проваджень звинувачувати людину не можна. Ми парламентарі, нас люди обрали для того, щоб ми ухвалювали адекватні, правильні, юридично зважені рішення», – заявив Мельничук.

Нагадаємо, раніше на засіданні антикорупційного комітету нардеп Володимир Парасюк вдарив ногою в спину заступника керівника Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К») Василя Пісного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: