До Донецької області прибули кадрові військовослужбовці РФ – «ІС»

Читать на русском
Координатор групи «ІС», нардеп Дмитро Тимчук повідомив, що до одного з районів Донецької області прибули кадрові російські військові.

Координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук повідомив, що до одного з районів Донецької області прибули кадрові російські військові.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

На Донбас прибув цілий потяг озброєння з Росії – ЛисенкоШтаб антитерористичної операції заявляє про прибуття в Іловайськ Донецької області 8 вагонів із боєприпасами.

«До Шахтарського району Донецької області прибули кадрові військовослужбовці РФ, які замінили керівництво бандформувань «ДНР», що дислокується в даному районі», – заявив Тимчук.

За його словами, російське командування вирішило замінити керівників бандформувань «ДНР» для жорсткого контролю над дисципліною бойовиків. За інформацією «ІС», бойовикам заборонили вживати алкоголь та самовільно залишати місця дислокації.

Крім того, як стверджує Тимчук, «міністерство державної безпеки» так званої «Луганської народної республіки» розпочало мобілізацію до своїх лав колишніх українських військових і правоохоронців, які проживають на окупованій території Луганської області. Дану процедуру бойовики мотивують тим, що необхідно посилити боротьбу зі злочинністю в «республіці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: