«Народний фронт» відкличе своїх членів виборчої комісії у Кривому Розі через співпрацю з Вілкулом

Читать на русском
«Народний фронт» вирішив замінити своїх членів виборчої комісії в Кривому Розі, тому що вони співпрацюють з кандидатом від «Опозиційного блоку» Юрієм Вілкулом.
Леонід Ємець

Народний депутат від «Народного фронту» Леонід Ємець заявив, що партія вирішила замінити своїх членів виборчої комісії в Кривому Розі, бо вони співпрацюють з Юрієм Вілкулом.

Про це нардеп повідомив під час Національного форуму «Наші гроші в політиці», передає «Слово і Діло».

Нагадаємо, сьогодні на сесії міської ради кандидат від «Опозиційного блоку» Юрій Вілкул прийняв присягу мера Кривого Рогу. Цікаво, що відразу після прийняття присяги Вілкул закрив засідання міськради.

Результат виборів у Кривому Розі: чи втримає Вілкул перемогу? ЕкспертиПолітичні експерти поділилися міркуваннями щодо результатів виборів міського голови Кривого Рогу.

Незважаючи на заяви багатьох партій і громадських активістів про масові фальсифікації, міська виборча комісія проголосувала за визнання Вілкула переможцем другого туру виборів мера Кривого Рогу: «за» проголосували представники «Батьківщини», «Блоку Петра Порошенка», «Радикальної партії», «Народного фронту» та «Опозиційного блоку» (11 із 18 голосів міськвиборчкому).

За даними Криворізької міської виборчої комісії, Вілкул обійшов свого суперника, кандидата від «Самопомочі» Юрія Мілобога всього на 752 голоси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: