Прем'єр Канади закликав Путіна припинити російське втручання в Україну

Читать на русском
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час прес-конференції на саміті G20 закликав президента РФ Володимира Путіна вивести війська з України.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час прес-конференції на саміті G20 закликав президента Російської Федерації Володимира Путіна вивести війська з України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

На Донбасі будуть гарячі точки, але не нова ескалація – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо зустрічі президента США Барака Обами та РФ – Володимира Путіна на саміті G20.

«Я сказав йому, що незважаючи на те, що Канада змінила свій підхід до широкого кола багатосторонніх та міжнародних питань, ми залишаємося відданими необхідності припинення російського втручання в Україну», – заявив Трюдо.

Також канадський прем'єр наголосив, що під час розмови з президентом Росії він закликав Путіна до виконання в повному обсязі Мінських домовленостей.

«Я сказав Путіну, що ми стоїмо разом з українцями та очікуємо, що він сповна братиме участь у Мінському мирному процесі», – сказав прем'єр.

Нагадаємо, вчора народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що глава парламенту Норвегії Олемік Томмессен підтвердив, що країна виступає за збереження санкцій проти РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: