Кличко: мені не дуже потрібне крісло мера

Читать на русском
Переобраний міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що за 1,5 року перебування на посаді очільника столиці він не отримав жодної копійки зарплати.
Віталій Кличко

Переобраний міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що за 1,5 року перебування на посаді очільника столиці він не отримав жодної копійки зарплати.

Про це він сказав в інтерв’ю DW, пише «Слово і Діло».

«Мені не дуже потрібне крісло мера. У мене в житті все добре. Я можу жити в будь-якій країні та в будь-якому місті. Будучи мером Києва, я не женуся за статусом і не ставлю собі завдання заробити грошей. Я заробив у спорті», – заявив Кличко.

Досягнення Віталія Кличка на посаді мера Києва. СпеціалістУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» спеціаліст поділився міркуваннями щодо діяльності Віталія Кличка на посаді мера Києва.

Крім того, як виявилось, мер столиці ще жодного разу не отримав заробітної платні за свою роботу. «За ці півтора року я не отримав жодної копійки. Я працюю на громадських засадах», – зазначив він.

За словами Кличка, зарплата у нього може бути близько 300 доларів, але йому вона не потрібна. «Всю свою зарплату, будучи депутатом Верховної Ради, я переказував до дитячого будинку. Я працюю як волонтер», – резюмував міський голова Києва.

Про свій намір відмовитися від заробітної плати Кличко заявив більше року тому – через день після призначення на посаду голови КМДА. При цьому мер Києва підкреслив, що навіть не знає, чи буде в нього зарплата і який її розмір. Також нагадаємо, що після зимових подій на Майдані, Кличко з власної кишені сплатив за ремонт будівлі КМДА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: