У 2016 році на субсидії виділять близько 43 млрд гривень

Читать на русском
У Державному бюджеті на 2016 рік на субсидії планується виділити близько 43 мільярдів гривень.
Павло Розенко

У Державному бюджеті на 2016 рік на субсидії планується виділити близько 43 мільярдів гривень.

Про це під час зустрічі з представниками місії МВФ повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко, пише «Слово і Діло».

«Більше того, проектом Держбюджету на 2016 рік передбачене підвищення розмірів прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати», – розповів міністр.

Розенко обіцяє звільняти керівників ОДА та РДА за саботаж реформи субсидійМіністр соцполітики України Павло Розенко хоче притягувати до відповідальності керівників обласних та районних адміністрацій за саботаж реформи субсидій.

Глава Мінсоцполітики також поінформував представників місії про те, що ситуація на сході України залишається вкрай складною, тому у Державному бюджеті на наступний рік передбачене збереження соціальних гарантій для переселенців, а також мобілізованих та демобілізованих бійців.

Раніше Павло Розенко розкритикував рішення Вищого адміністративного суду відновити виплати українським громадянам на непідконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

Як відомо, проект Бюджету-2016 передбачає дворазове підвищення соціальних стандартів 1 травня та 1 грудня, але якщо в ході спільної роботи парламенту та уряду будуть додаткові ресурси, то такі підвищення влада планує робити частіше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: