Конкурсу на керівника «Укрпошти» не буде – суд заблокував

Читать на русском
Окружний адміністративний суд міста Києва заблокував проведення конкурсу на очільника «Укрпошти».

Окружний адміністративний суд міста Києва заблокував проведення конкурсу на очільника «Укрпошти».

Про це у Facebook написав міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, передає «Слово і Діло».

«Щойно отримав ухвалу Окружного адміністративного суду - конкурс на керівника Укрпошти заблоковано. Дуже складно реалізовувати реформи там, де вся система опирається й робить усе, щоб керівники не призначалися прозоро, адже тоді стане неможливо доїти держпідприємства та використовувати їх ресурс у власних інтересах», – написав він.

«Укрпошта» – там, де потрібно владіПісля безлічі корупційних скандалів в «Укрпошті» вже зараз можна сказати: Революція Гідності відбулася, а на держпідприємстві нічого не змінилося.

Як стверджує Пивоварський, його міністерство буде оскаржувати це рішення суду, але даний процес займе багато часу, який можна було витратити не реформи відомства.

«Кожен день, витрачений на боротьбу, це день, вкрадений у реформ, у нашого майбутнього людьми, які опікуються лише власними корупційними інтересами», – наголосив міністр.

Нагадаємо, раніше Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив клопотання заборонити подальше проведення конкурсу на керівника державного підприємства «Укрпошта». Як відомо, один з учасників, який не пройшов у наступний етап, подав адміністративний позов, яким просить суд скасувати конкурс через нібито порушення процедури його проведення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: