Керувати столичними патрульними буде колишній шеф поліції Львова – ЗМІ

Читать на русском
Новим керівником патрульної поліції Києва буде призначений Юрій Зозуля, що вже 3 місяці очолює відповідний підрозділ у Львові.

Новим керівником патрульної поліції Києва буде призначений Юрій Зозуля, що вже 3 місяці очолює відповідний підрозділ у Львові.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на портал Zaxid.Net.

За інформацією видання, 26-річний Зозуля переведений на місце екс-керівника патрульної поліції Києва Олександра Фацевича в якості виконувача обов'язків.

Сам Зозуля поки цю інформацію не коментує, однак визнає, що невдовзі приїде на нараду до Києва, де будуть ухвалені певні кадрові рішення. Натомість кілька джерел видання підтверджують, що львівські патрульні вже отримали нового шефа – виконувачем обов'язків керівника місцевої поліції призначений 36-річний командир 3-го батальйону Антон Пузиревський.

Разом з тим, джерело журналістів у правоохоронних органах повідомило, що це – планова ротація керівних кадрів нової поліції.

«Практично у всіх регіонах, де ми запускали нову поліцію, її очолювали кияни, оскільки у них на той час було більше досвіду. Тепер відбувається планова ротація на місцевих керівників», – прокоментував ситуацію співрозмовник видання.

Нагадаємо, раніше голову патрульної полвіції Києва Олександра Фацевича призначили заступником голови Національної поліції України. У своєму першому інтерв'ю в цьому статусі він, зокрема, розповів про те, яку кількість людей планують набрати до патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: