Росія хоче змінити керівників «ДНР» і «ЛНР» – ІС

Читать на русском
У Кремлі хочуть, щоб Захарченко та Плотницький керували окупованими територіями з території РФ.

У Кремлі хочуть, щоб Захарченко та Плотницький керували окупованими територіями з території РФ.

Про це заявив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«В адміністрації президента РФ розглядається можливість зміни керівників «ДНР/ЛНР» на більш стриманих щодо України й більш авторитетних серед населення окупованих територій Донбасу», – повідомив Тимчук.

За його словами, керівництво РФ обговорює варіант формальної зміни керівництва з тим, щоб Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий продовжували здійснювати фактичне управління окупованими територіями Донбасу, перебуваючи на території РФ під контролем кремлівських «кураторів».

Турчинов вивчає тактику російських ВПС в Сирії, щоб дати їм відсіч в УкраїніСекретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов вважає, що авіація та протиповітряна оборона повинні стати пріоритетом розвитку українських збройних сил у 2016 році.

«В даний час, за даними групи «ІС», заступник голови уряду РФ Дмитро Козак, який раніше розглядався в якості заміни Суркова, не прийняв «кураторство» «ДНР/ЛНР», – написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

В групі «Інформаційний спротив» уточнили, що тимчасово «куратором» є перший заступник керівника адміністрації президента РФ В'ячеслав Володін.

Нагадаємо, раніше Дмитро Тимчук заявив, що в «ДНР» припинено постачання озброєння з Росії у зв'язку з частковою «переорієнтацією» військової агресії РФ із Донбасу на Сирію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: