Балога пов'язує вибухи в Ужгороді з другим туром виборів

Читать на русском
Народний депутат Віктора Балога занепокоєний вибухами, що сталися минулої ночі в житлових кварталах Ужгорода, пояснюючи їх безкарністю порушень виборчого законодавства.

Народний депутат Віктора Балога занепокоєний вибухами, що сталися минулої ночі в житлових кварталах Ужгорода, пояснюючи їх безкарністю порушень виборчого законодавства.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Щодо вибухів в Ужгороді можу сказати наступне. Вчора бандити відкрито скуповували голоси на виборах міського голови. Безкарність призвела до того, що сьогодні вони кидаються гранатами, а завтра – знову почнуть призначати «зустрічі» й вбивати один одного», – заявив Балога, коментуючи нічні події в обласному центрі.

Попри обіцянку Яценюка, ГПУ не знайшла криміналу в діях мукачівської міліціїГенеральна прокуратура України поки не висунула жодної підозри працівникам міліції Мукачева, які, за інформацією прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, причетні до фактів контрабанди на Закарпатті.

Відомо, що в ніч проти п'ятниці в Ужгороді з інтервалом приблизно в 10 хвилин пролунали вибухи в житлових кварталах, один – на території приватної садиби, інший – у дворі багатоповерхівки.

«Хочу нагадати, що через 2 дні в Ужгороді другий тур виборів. Якщо не буде рішучих кроків з боку правоохоронців, то зрив виборів може здатися найбільш м’яким сценарієм», – попередив політик.

Нагадаємо, що нещодавно Закарпатська область ледь не втратила губернатора: Геннадій Москаль просив Президента про відставку, за інсайдерською інформацією – через конфлікт із депутатом від «БПП» Валерієм Пацканом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: