«Самопоміч» підтримала кандидатів від «БПП» у мери Івано-Франківська та Запоріжжя

Читать на русском
Політрада «Об'єднання «Самопоміч» прийняла рішення підтримати в другому турі Ігоря Насалика на посаду міського голови Івано-Франківська та Миколи Фролова на посаду мера Запоріжжя.

Політрада «Об'єднання «Самопоміч» прийняла рішення підтримати в другому турі Ігоря Насалика на посаду міського голови Івано-Франківська та Миколу Фролова на посаду мера Запоріжжя.

Про це повідомляє прес-служба партії «Самопоміч», передає «Слово і Діло».

«Ми закликаємо наших прихильників, а також всіх жителів цих міст не бути байдужими до долі своїх громад, прийти на вибори й підтримати кандидатів, які здатні забезпечити європейський курс розвитку», – йдеться в повідомленні прес-служби.

У партії вважають, що «існує відверта загроза реваншу олігархічних сил і нащадків «Партії регіонів», у зв'язку з чим потрібно об'єднати свої зусилля, щоб цього не допустити.

Нагадаємо, раніше «Об'єднання «Самопоміч» виступило на підтримку кандидата в мери Дніпропетровська Бориса Філатова. Свою позицію в «Самодопомоги» мотивують тим, що демократичні сили повинні об'єднатися, щоб перешкодити реваншу колишніх «регіоналів» у місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: