Парубій розповів про долю уряду Яценюка

Читать на русском
Заступник голови ВРУ Андрій Парубій переконаний, що відставка уряду чинного прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка не відбудеться.

Заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій переконаний, що відставка уряду чинного прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка не відбудеться.

Про це він повідомив в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Я думаю, не буде ніякої відставки уряду. Я переконаний в цьому. Більше того, я переконаний, що ті реформи, які провів уряд, в тому числі й непопулярні реформи, вони дадуть результат протягом зими, або на початку весни», – сказав Парубій.

Також, за його словами, в уряді відбудуться зміни, але повністю склад не буде змінений. На переконання Парубія, в Кабміні для початку треба заповнити наявні вакансії, а вже потім звільняти тих, хто не виконуює свої обов'язки.

Переформатування уряду: коли відбудеться, кого замінять?«Слово і Діло» вирішило дізнатися у експертів, хто може обійняти вакантні посади в уряді і коли очікувати переформатування Кабінету міністрів України.

«Чи будуть змінювати кількох міністрів? Очевидно. В першу чергу, потрібно заповнити вакансії, ті вакансії, які на сьогодні існують, йдеться про віце-прем’єрів, йдеться про ідею з віце-прем’єром з європейської інтеграції, який би міг узгодити всі напрямки європейської інтеграції, йдеться про вакансії певних міністрів. Це скоріше про часткову заміну та заповнення вакансій, а не про відставку уряду. Ніякої відставки уряду не буде», – заявив він.

Нагадаємо, раніше народний депутат, заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко заявив, що на даний момент Президент України Петро Порошенко ще не готовий до формування нової коаліції, а також до формування нового уряду на чолі з іншим прем'єр-міністром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: