У Горлівці на блокпостах несуть службу військові РФ – Тимчук

Читать на русском
Координатор групи «ІС», нардеп Дмитро Тимчук заявив, що російські військовослужбовці несуть службу на всіх блокпостах у Горлівці.

Координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук заявив, що російські військовослужбовці несуть службу на всіх блокпостах у Горлівці.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Дело».

«У районі населеного пункту Горлівка на зовнішніх блокпостах несення служби здійснюють військовослужбовці Збройних сил РФ. Фіксується вивіз членів сімей місцевих бойовиків у РФ», – написав Тимчук.

Ситуація в зоні АТО на вихідних ускладниласьПротягом минулих вихідних відзначалася подальша ескалація конфлікту в зоні АТО з боку російсько-терористичних військ.

Також, за інформацією «Інформаційного спротиву», бойовики наказали керівництву ПАТ «Концерн Стирол» припинити виробництво. За словами Тимчука, в Горлівці триває посилення так званого «Горлівського гарнізону» бойовиків.

«До району населеного пункту Озерянівка (південно-західна околиця Горлівки) перекинута бронегруппа – 4 одиниці БМП-2 та 2 одиниці БМП-1. До цього ж району, за попередніми даними, перекинутий танковий взвод бойовиків», – повідомив нардеп.

Крім того, на сході від Горлівки, неподалік від траси Луганськ-Донецьк, бойовиками була розгорнута бригадна артилерійська група. Підвіз боєприпасів до позицій даної артилерійської групи проводиться з району Дебальцевого – до 40 рейсів вантажного автотранспорту на добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: