У Кличка заявили, що дебатів з Березою не буде

Читать на русском
Інформація про заплановані на 11 листопада теледебати між чинним мером столиці Віталієм Кличком і кандидатом на цю посаду Бориславом Березою не відповідає дійсності.

Інформація про заплановані на 11 листопада теледебати між чинним мером столиці Віталієм Кличком і кандидатом на цю посаду Бориславом Березою не відповідає дійсності.

Про це повідомили у прес-службі київського міського голови, передає «Слово і Діло».

«Звертаємо вашу увагу й просимо не розповсюджувати неперевірену інформацію про нібито участь Віталія Кличка в дебатах на «Першому UA». Ця інформація не відповідає дійсності», – йдеться у повідомленні.

Кандидатам у мери Києва запропонували провести теледебатиКандидатам запропонували розповісти, яким вони бачать Київ через 5 років, а не обмінюватися спогадами про минуле життя.

На думку політичного експерта Василя Мокана, якби дебати між кандидатами все ж таки відбулися, це було б правильним рішенням. І особливо для Кличка, тому що через його відмову від участі в дебатах на адресу мера звучало дуже багато критики, пояснює «Слову і Ділу» експерт.

«Практика дебатів розповсюджена в Європі, хоча у нас в Україні вона поки що не прижилася. Річ у тім, що для нас політичні дебати несуть менш змістовну частину, аніж популістичну. Тому від дебатів не варто очікувати дискусії щодо програм розвитку міст, а більше – акцентів на політичних речах», – аналізує Мокан.

Іншими словами, дебати – це просто шоу для киян, метою якого є демонстрація красномовства кандидатів, резюмував експерт.

Нагадаємо, сьогодні на Facebook сторінці Київського національного університету ім. Тараса Шевченка з'явилася інформація про те, що 11 листопада в 19:30 на телеканалі «UA: Перший» відбудуться теледебати між Віталієм Кличком і Бориславом Березою.

Раніше чинний мер Києва заявляв, що не піде на дебати з Березою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: