Через обстріли бойовиків Тука хоче закрити перехід у Станиці Луганській

Читать на русском
Голова Луганської ВЦА Георгій Тука заявив, що якщо бойовики продовжать обстріли, то він закриє пункт перетину у Станиці Луганський.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що якщо бойовики продовжать обстріли, то він закриє пункт перетину лінії розмежування у Станиці Луганській.

Про це очільник Луганської області написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Я не хочу завдавати зайвого клопоту мирному населенню. Проте вимушений поінформувати вас, мирні мешканці, що мною розглядається питання про закриття пункту перетину Станиця Луганська у відповідь на дії бандитів», – наголосив він.

Бойовики 33 рази обстрілювали сили АТО – прес-центрПочинаючи з 18 години вечора 9 листопада, проросійські бандформування 33 рази відкривали вогонь у бік позицій сил АТО.

За словами Туки, головне для нього – це мир та безпека регіону, а протягом останніх днів він помічає суворе порушення Мінських домовленостей бойовиками. «Зараз я бачу чергове порушення миру з боку терористів! Вчора Попасна, сьогодні – Болотене», – зауважив голова Луганської ВЦА.

Нагадаємо, вчора, 9 листопада, керівник української групи в СЦКК (Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню) генерал-майор Борис Кременецький заявив, що сепаратисти обстрілюють сили АТО із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: