Порошенко не готовий сформувати новий Кабмін без Яценюка – Томенко

Читать на русском

На даний момент Президент ще не готовий до формування нової коаліції. Порошенко також не готовий до формування нового уряду на чолі з іншим прем'єр-міністром, додав політик.
Микола Томенко

Народний депутат, заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко вважає, що на даний момент Президент ще не готовий до формування нової коаліції.

Про це він заявив в ефірі програми «Лівий берег з Сонею Кошкіною», пише «Слово і Діло».

Порошенко також не готовий до формування нового уряду на чолі з іншим прем'єр-міністром, додав політик.

«Якби Президент був до цього готовий, я побачив би якусь систему дій з його боку, з боку його команди, дій щодо підготовки цього рішення. Була б уже якась внутрішня дискусія і т. п. Поки що я цього не бачу», – констатував Томенко.

Наступним прем'єр-міністром може стати Яресько – експертОчільниця Міністерства фінансів Наталія Яресько має всі шанси стати наступним прем'єр-міністром України.

З іншого боку, нардеп не виключає, що якісь кардинальні рішення з боку Президента можуть бути прийняті в будь-який момент. «Ми – унікальна країна. За часів Януковича я говорив, що ми країна одного дня, оскільки рішення приймалися за день. Зараз я говорю, що ми країна однієї ночі, оскільки рішення приймаються в основному вночі», – повідомив він.

Томенко зазначив, що особливе бажання очолити український уряд має лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко. «Але американці займають таку позицію, що краще вже Яценюк – ми його знаємо. А якщо не Яценюк, то можна Яресько. Турчинова, як я розумію, вони не сприймають», – підсумував політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: