Двох старших слідчих ДФС було затримано за хабар

Читать на русском
ГПУ було затримано за хабар старших слідчих в особливо важливих справах Міжрегіонального головного управління Державної фіскальної служби.

Генеральною прокуратурою України було затримано за хабар старших слідчих в особливо важливих справах Міжрегіонального головного управління Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

СБУ затримала екс-міністра юстиції Олену ЛукашСлужба безпеки України затримала колишнього міністра юстиції Олену Лукаш. Вона була в розшуку, але переховувалася в Україні.

«Встановлено, що вказані посадовці правоохоронного органу вимагали та одержали від представника одного з суб'єктів господарювання неправомірну вигоду у сумі 230 тисяч грн», – йдеться у повідомленні.

Затримали старших слідчих ДФС в порядку ст. 208 КПК України. Як стверджує ГПУ, затриманих звинувачують по ст. 368 ч.3 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

За передбаченою статтею, затриманим погрожує позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

На одержанні хабара затримано старших слідчих в особливо важливих справах Міжрегіонального ГУ ДФСГенеральна прокуратура України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: