У «Самопомочі» вимагають звільнення Насірова

Читать на русском
Нардеп від фракції «Самопомочі» Андрій Журжій заявив, що у ДФС нічого не робиться, й саме тому її голова має бути звільнений.

Народний депутат від фракції «Самопомочі» Андрій Журжій заявив, що у Державній фіскальній службі нічого не робиться, й саме тому її голова Роман Насіров має бути звільнений.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу фракції.

«Державну фіскальну службу підпорядкували Міністерству фінансів. Скажіть, будь ласка: скільки ще має відбутися скандалів, щоб ми побачили подання на звільнення голови Фіскальної служби?», – наголосив нардеп.

Соболєв нагадає Антикорупційному комітету про нерухомість НасіроваАнтикорупційний комітет Верховної Ради контролює хід розслідування 200 кримінальних проваджень проти чиновників, які підозрюються в корупції.

За його словами, відповідальність за роботу ДФС сьогодні має нести Міністерство фінансів, тому що служба на даний момент підпорядкована міністерству. Крім того, Журжій зауважив, що Фіскальна служба має нульовий результат своєї роботи.

«Роботи – нуль. Приклад: «Укрнафта» – 10 мільярдів не стягуються. Податкова міліція лише робить вигляд, що вона працює, але не може показати жодної справи, доведеної до кінця», – заявив політик.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк виступив за негайне звільнення 42% вищого керівництва центрального апарату Державної фіскальної служби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: