Кернес не зміг побороти стихійну торгівлю на «Пролетарській»

Читать на русском
Мер Харкова Геннадій Кернес пообіцяв реконструювати район біля станції метро «Пролетарська» та побороти стихійну торгівлю, але з якихось причин зробити це йому не вдалося.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес пообіцяв реконструювати район поблизу станції метро «Пролетарська» та побороти стихійну торгівлю, але з якихось причин зробити це йому не вдалося.

Відповідну обіцянку харківського міського голови «Слово і Діло» зафіксувало майже 2 роки тому.

Замість повного виконання своєї обіцянки мер Харкова розповів про плани на 2016 рік і заявив, що наступного року міська влада планує здійснити комплексний благоустрій території з будівництвом терміналу на станції метро «Пролетарська», де також буде реконструйована вся торговельна мережа.

Відповідно до листа Харківської міської ради від 4 березня 2015 року, у 2014 році був проведений поточний ремонт на окремих ділянках Московського проспекту, в тому числі в районі станції метро «Пролетарська». Але якихось суттєвих змін вона не зазнала. Стихійна торгівля на виході біля «Пролетарської» триває.

Нагадаємо, 23 січня 2014 року харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що в районі станції метро «Пролетарська» буде вирішена проблема антисанітарії та стихійної торгівлі. Цю обіцянку Кернес також виконати не зміг.

Ознайомитися з усіма обіцянками цього політика можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: