У ДСНС повідомляють про відновлення електропостачання в Сватовому

Читать на русском
Державна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що в Сватовому Луганської області було відновлено електропостачання та водопостачання.

Державна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що в Сватовому Луганської області було відновлено електропостачання та водопостачання.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу відомства.

На військовому складі в Сватовому почали гасити пожежуЛуганська обласна військово-цивільна адміністрація повідомила про початок гасіння пожежі на арсеналі поблизу Сватового.

«Станом на 19:00 в Сватовому на 100% відновлено електропостачання та водопостачання. Тривають роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання до 90%)», – йдеться в повідомленні.

Також ДСНС повідомляє, що до них звернулися місцеві жителі зі 185 заявками про виявлення вибухонебезпечних предметів, з яких виконано 127, у тому числі в приватних домогосподарствах, доступ піротехніків до яких при обстеженні секторів обмежений у зв'язку з відсутністю господарів.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадію Зубку направити комісію для оцінки збитків від пожежі на складі боєприпасів в Сватовому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: