В «УКРОПі» готують заяви до міжнародних органів про політичне переслідування

Читать на русском
Нардеп Віталій Купрій заявив, що партія «УКРОП» готує звернення до міжнародних органів про політичне переслідування.

Народний депутат України Віталій Купрій заявив, що партія «УКРОП» готуює звернення до міжнародних органів про політичне переслідування.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Я працюю зараз над тим, щоб до всіх компетентних міжнародних органів були направлені заяви про політичне переслідування партії «УКРОП». З іншого боку, очевидно, що настав час діяти й більш рішуче», – сказав Купрій.

Береза: арешт Корбана – це спроба підставити ПрезидентаНародний депутат, кандидат у мери Києва Борислав Береза вважає, що арешт Геннадія Корбана – це спроба підставити Президента напередодні другої річниці Революції Гідності.

За його словами, арешт лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана був здійснений за сфабрикованими справами.

Нагадаємо, 31 жовтня в Дніпропетровську Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою почала широкомасштабну спецоперацію по затриманню організованого злочинного угруповання. Під час спецоперації затримали лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана.

Правоохоронні органи звинувачують главу «УКРОПу» у трьох злочинах, серед них – викрадення чиновника. Адвокат Корбана розповів про порушення законодавства при затриманні його підзахисного й заявив, що правоохоронці мають 72 години на обрання запобіжного заходу щодо Корбана або ж повинні відпустити його.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: