СБУ показала докази того, що Корбана не викрадали

Читать на русском
СБУ на брифінгу оприлюднила відеодоказ того, що затримання лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана відбулося в рамках закону.

Служба безпеки України на брифінгу оприлюднила відеодоказ того, що затримання лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана відбулося в рамках закону.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Сьогодні ви побачили відеодоказ того, що Корбана ніхто не викрадав, працівники СБУ діяли у рамках закону. Було багато нарікань на те, що працівники СБУ не представилися. Щойно на відео ви побачили, що усі представники СБУ представилися та показали документи», – заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко.

В СБУ підтвердили затримання Корбана та обшуки в офісах «УКРОПа»Служба безпеки України підтвердила факт проведення спецоперації в Дніпропетровську, яку вона проводить спільно з Генеральною прокуратурою України.

Також під час брифінгу співробітники СБУ продемонстрували журналістам арсенал зброї та гроші, які були вилучені у Корбана. Як стверджує Владислава Куценко, метою оприлюднення даних доказів є донесення правди до українського народу.

«Ми хочемо усім показати правду! Ми сьогодні оперативно демонструємо докази, щоб у разі, якщо їх почнуть знищувати, ми мали факт попереднього оприлюднення. Ми проти дезінформації», – сказав він.

Крім того, за словами прокурора, розслідування у справі Геннадія Корбана почалося не за рапортами, а після надходження заяв громадян, які були викрадені.

Відео затримання Г.КорбанаСлужба безпеки України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: