В СБУ підтвердили затримання Корбана та обшуки в офісах «УКРОПа»

Читать на русском
Служба безпеки України підтвердила факт проведення спецоперації в Дніпропетровську, яку вона проводить спільно з Генеральною прокуратурою України.

Служба безпеки України підтвердила факт проведення спецоперації в Дніпропетровську, яку вона проводить спільно з Генеральною прокуратурою України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter журналіста «Української правди» Оксани Денисової.

«Підтверджую, що СБУ і ГПУ спільно проводять спецоперацію в Дніпропетровську. Деталі – згодом. Затримання (Геннадія Корбана – ред.) поки не коментуємо», – наводить слова речника СБУ журналістка.

Разом з тим, як раніше у своєму Facebook повідомив народний депутат і соратник Корбана Борис Філатов, працівники СБУ затримали і вивезли останнього в невідомому напрямку. В офісах партії «УКРОП» тим часом проходять обшуки, уточнив політик.

Корбан побачив «радянські традиції» в судовому процесі над МосійчукомЗа словами Геннадія Корбана, суд над «радикалом» Ігорем Мосійчуком дуже нагадує найгірші прояви радянської системи судочинства.

Експерти та журналісти припускають, що затримання може бути пов’язане з діяльністю Геннадія Корбана на посаді заступника голови Дніпропетровської ОДА, а також незаконним затриманням минулого року Сергія Рудика (на той час – голови Державного агентства з питань земельних ресурсів). Є також версія, що Корбана вважають причетним до вбивства офіцера СБУ у Волновасі 21 березня 2015 року.

Нагадаємо, вчора Борис Філатов заявив, що готовий об’єднатися з «Блоком Петра Порошенка», «Самопоміччю» та «Батьківщиною» напередодні другого туру виборів у Дніпропетровську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: